Завданням 16-го міжнародного студентського конкурсу від Saint-Gobain у Парижі Мультикомфорт є створення простору сталого розвитку, який поєднує житлові, освітні та рекреаційні функції.

ДЕТАЛЬНО про конкурс за посиланням: УСЛОВИЯ

Об’єкт проєктування: комуна Сен-Дені за 9 км на північ від центру Парижа, Франція

Учасники: Студенти будівельних та архітектурних вузів

Глобальний організатор: «Saint-Gobain» (Франція)

Організатор конкурсу в Україні: ТОВ «Сен-Гобен Будівельна Продукція України»

Міжнародний сайт: www.multicomfort.saint-gobain.com

Терміни проведення та етапи:

Реєстрація для участі: до 22 березня 2020 року

Подання конкурсних робіт: до 27 березня 2020 року

Національні півфінали: до 10 квітня 2020 року

Національний фінал: 24 квітня 2020

Міжнародний фінал: з 3 по 6 червня 2020 року у м. Париж (Франція)

Контактна інформація

Організатор конкурсу в Україні – ТОВ «Сен-Гобен Будівельна Продукція Україна», 03038, Київ, вул. Нововокзальна, 2, тел. (044) 498-70-55

Контактні особи:

Фахівець з маркетингу та комунікацій — Леся Кметь, E-mail: lesya.kmet@saint-gobain.cloud тел. (095) 273-88-16 (організаційні питання)

Технічний спеціаліст – Олександр Куц, E-mail: oleksandr.kuts@saint-gobain.cloud тел. (050) 353-98-22 (технічні питання) експертам.

ЗМІСТ КОНКУРСУ

Сен-Дені — середньовічне місто та індустріальне місце з великим робітничим класом, еволюціонував та глибоко адаптувався до потреб свого часу. Багатий на історію і спадщину, за останні 30 років він зазнав великих змін. Маючи репрезентативний приріст населення, сьогодні Сен-Дені налічує понад 109 000 мешканців та продовжує поповнюватися новими жителями завдяки динамічній політиці будівництва житла, включаючи соціальне житло.

Олімпійські та паралімпійські ігри (2024) та «Великий Париж» — проєкт, який має на меті перетворити Париж на головний світовий мегаполіс XXI століття з метою покращення довкілля мешканців та побудови стійкого міста, є прискорювачами розвитку Сен-Дені.

Завданням 16-го міжнародного студентського конкурсу Мультикомфорт є створення простору сталого розвитку, який поєднує житлові, освітні та рекреаційні функції. Головна мета конкурсу 2020 року – перетворити територію постіндустріального майданчика Coignet Enterprise у Сен-Дені на зелену зону з великою кількістю житлових приміщень, навчальних центрів та зон відпочинку. При цьому з повагою поставитися як до слідів історичної спадщини міста, так і до потреб сталого розвитку сучасного мікрорайону.

СТУДЕНТИ ПОВИННІ ПРОПОНУВАТИ:

Генеральний план пояснює організацію місця забудови, його характер, внутрішні та зовнішні функціональні зв’язки.

Дизайн будівель житлового/освітнього призначення, що складаються з 250-300 квартир та початкової школи (з дитячим садком) 18 класів.

Ідеї збереження та реновації історичних об’єктів на ділянці.

УЧАСНИКИ

Учасниками конкурсу можуть стати студенти вишів архітектури, дизайну та будівництва у всіх країнах, де проводиться цей конкурс. До участі запрошуються усі студенти з 3-го по шостий курс навчання, як індивідуально, так і в командах (до 3-х осіб у групі). Одна людина не може входити до двох різних команд, які представляють проект у рамках цього конкурсу. Одна команда/одна людина може виставити на конкурс не більше одного проекту.

ДЕТАЛЬНО про етапи конкурсу, графік, призовий фонд та ін. — за посиланням: Міжнародний студентський конкурс — 2020