ПАМ’ЯТКА фасадчикам з МОНТАЖУ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ З ГРАФІТОВОГО ПІНОПОЛІСТИРОЛУ EPS GRAPHITE

Графітовий пінополістирол EPS Graphite – це теплоізоляційний будівельний матеріал сірого кольору у вигляді плит або блоків, що на 98% складається з повітря.

1.Підготовка

Переконатися в міцності основи. Стіна має бути сухою! Якщо у шарі штукатурки є порожнечі – заповнити. Виконати ґрунтування основи.

2.Приклеювання та укладання

Плити теплоізоляції з Neopor® кріпити до цегляної кладки за допомогою клею. Фіксувати дюбелями. Плити встановлювати на стіну знизу нагору, з щільним приляганням один до одного. Уникати хрестових швів! По всіх кутах будівлі потрібне зубчасте клинове з’єднання плит.

Слідкувати за тим, щоб виходила рівна поверхня по горизонталі та вертикалі. Невеликі нерівності можна виправити шляхом нанесення шару клею та вирівняти краї плит після укладання.

Елементи для укосів або заготовки для підвіконь легко та точно за розміром вирізаються за допомогою гарячої струни.

3.Армування та штукатурка

Для виключення тріщин та для механічного захисту фасаду потрібне армування поверхні на ділянках внутрішніх та зовнішніх кутів. Воно складається з нижнього шару штукатурки та армуючого полотна. Після висихання нанести покриття для остаточного оздоблення відповідної фінішної штукатурки.

УВАГА! Плити утеплювача EPS Graphite (особливо якщо вони ще упаковані) ЗАБОРОНЕНО зберігати на прямому сонячному світлі. Під час виконання робіт на сонячній стороні фасаду забезпечити захист від перегріву за рахунок встановлення звичайних навісів та сонцезахисних сіток.

Дотримуватись вимог виробника до застосовуваного клейового складу належної марки та відповідної кількості!

Купити графітовий утеплювач EPS Graphite в Україні: +38 (098) 445-19-91, neoacre@gmail.com

Перейти в магазин NeoSklad