РОЗПИЛЬНА ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЯ Icynene® (АЙСІНІН) У ХАРКОВІ

У 2016 році компанія Нєоакр Преміум Констракшн стала офіційним регіональним представником канадського концерну Icynene® (Айсінін). Тепло- та звукоізоляція екологічно чистою піною доступна харків’янам.

Icynene — канадська компанія, яка була заснована в Торонто 1986 р., в країні, де температура може коливатися від -40°С до +35°C, необхідно було розробити ізолятор, який зможе витримати ці екстремальні температури та зменшити енергоспоживання. В результаті з’явилася ізолююча піна Icynene, яка одночасно забезпечила герметичну теплову та акустичну ізоляцію.

Сьогодні продукт є незаперечним лідером на ринку у США, Європі, Азії та Австралії за версією найбільших будівельних компаній. Але для нас це новинка.

Основні переваги термоізоляційної піни Айсінін:

  • Екологічність. Піна на водяній основі, наповнена повітрям, а не газом. Не має запаху. Всесвітня асоціація астматиків рекомендує Айсінін для утеплення лікарень та дитячих закладів!
  • Ізоляція. Повітронепроникний та звукопоглинаючий бар’єр.
  • Розширюючись за секунди сто разів, піна заповнює всі порожнечі, тріщини, ліквідуючи потенційні містки холоду на найскладніших поверхнях, не розпираючи конструкцію.
  • Довговічність. На території України виробник дає гарантію 25 років і гарантує незмінність технічних характеристик на весь термін експлуатації!
  • Не піддається усадці з часом. Ніколи не деформується, залишається гнучкою. Не стискається і не провисає.
  • Не вбирає та не утримує воду, виключає ризик виникнення конденсації та зростання плісняви. Властивості продукту не погіршуються у вологому середовищі.
  • Айсінін не підтримує горіння та належить до категорії горючості Г-2.
  • Термоізоляція будівель піною Айсінін виконується висококваліфікованими фахівцями за допомогою спеціального обладнання.

Icynene поставляється у вигляді рідкого продукту, що складається з двох компонентів, які розпилюються разом на поверхню при температурі 60°С. Під впливом цієї температури вони взаємодіють один з одним і утворюють піну кремового кольору, єдину у світі, яка на 100% подається водою.

Нині енергоресурси, витрачені на обігрів житла, безповоротно дорожчають. Дедалі більше домовласників розуміють, що утеплюючи свої будинки, вони економлять гроші та захищають довкілля. Енергоефективність стає основною характеристикою будівлі, синонімом гарного проєкту та якісного будівництва.

Ціноутворення залежить від кількості застосовуваної піни на кожному з об’єктів: чим більше піни вам знадобиться, тим нижчою буде її вартість.

Всі питання можна обговорити за телефонами +380 (98) 445-19-91, або надіславши запит електронним листом на neoacre@gmail.com

Завітайте на нашу сторінку у Facebook: www.facebook.com/icynene.kharkov